Recreatiegebied Bussloo

Van actie tot ontspanning

Recreatiegebied Bussloo ligt in de Stedendriehoek Deventer-Apeldoorn-Zutphen. Of je nou op zoek bent naar actie of een dagje lekker uitrusten op het strand, op Recreatiegebied Bussloo is er voor iedereen wel iets te doen. Op de zes uitgestrekte stranden kan je heerlijk de tijd vergeten. Wil je helemaal ontspannen, bezoek dan wellnesscentrum Thermen Bussloo. Toch liever een actieve dag? Kom dan zwemmen, suppen, golfen of ga de uitdaging aan in één van de escaperooms! Ook ligt er een mooi fietspad rond het meer, waar je heerlijk kunt fietsen of wandelen.

Klik hier voor meer informatie over recreatiegebied Bussloo. 


Bron en foto: Leisurelands.nl


Fietsroute naar recreatiegebied Bussloo


Multi-Activiteitencentrum Pitch&Putt 

Bij het recreatiegebied Bussloo vind je tevens het multi-activiteitencentrum Pitch&Putt. Geniet van meer dan 20 in- en outdoor activiteiten voor jong en oud! Sportief, gezellig, actief en hilarisch, er worden activiteiten georganiseerd voor iedereen!

Je bent welkom in het sfeervolle, authentieke, houten clubgebouw met een prachtig overdekt en verwarmd terras, uitkijkend over het mooie meer van Bussloo. Hier kun je heerlijk genieten met een hapje en een drankje voorafgaand, tussendoor of aansluitend aan één van de activiteiten. 

Klik hier voor meer informatie over Pitch&Putt. 


Bron: Pitch&Putt Bussloo